Aanbod

 In de praktijk kun je terecht voor:

– psychologisch astrologisch consult

– procesbegeleiding 

– begeleiden van (startende) managers/ondernemers

 

Een horoscoopduiding is een eenmalig consult  waarbij ik je exacte geboortegegevens nodig heb: datum, tijd en plaats van geboorte. In het gesprek komt o.a. naar voren de weg die je ziel in dit leven wil gaan, je kwaliteiten en struikelblokken.  De juiste geboortetijd is belangrijk! Eventueel op te vragen bij de gemeente waar je geboren bent. Je kunt de horoscoop ook uit laten schrijven. Zo heb je een ideaal naslagwerk. Door middel van een horoscoopduiding raak ik je kern aan en begeleid je op je levenspad! Het is een wonderbaarlijk fenomeen. En het scheelt vaak – mocht je in therapie zijn  – meerdere therapeutische sessies!

Voor een horoscoopduiding vraag ik om vooraf te betalen, dit i.v.m. de uren die ik nodig ben voor de voorbereiding, mocht je totaal niet tevreden zijn over het gebodene dan geef ik 100% garantie. 

Daarnaast is de psychologische astrologie een betrouwbaar “instrument” om organisaties te adviseren op het gebied van personeelszaken / assessment d.m.v. een horoscoopduiding.

Coachen van (startende) managers, ondernemers en therapeuten die willen werken aan persoonlijke groei  De (veelal onbewust) gevoelsmatige kant van het managen maar zeker ook de privéomstandigheden komen aan bod. Door bepaalde ingesleten mechanismen helder te krijgen en te doorvoelen kun je vaak al na één of twee sessies met nieuwe inzichten en inspiratie verder.

Procesbegeleiding voor mensen die willen werken aan de ont-wikkeling van het ZELF. Ik verbind me gemakkelijk met de aanwezige (ziels)energie en ik geef je dan ook terug wat ik waarneem. Mijn werkwijze is respectvol en betrokken. Liefdevol tackelen zo zou je het ook kunnen noemen. Ik kijk graag met je mee naar waar jij staat en waar je naartoe wil bewegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Carin van der Hem-Rodenhuis te Nij Beets, 0512461247 | Deze site is gemaakt met Webklik.nl 

n