Contact

Op werkdagen ben ik telefonisch te bereiken tot 19 uur op

 0647444823 / 0512461247

Werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 18 uur

Locatie: Nij Beets 

In bijna alle gevallen kan er binnen een week na aanmelding een afspraak ingepland worden. Behalve voor het maken van een horoscoopduiding; dat kan iets langer duren i.v.m. de voorbereidingstijd van 5 uur die ik nodig ben om de horoscoop te duiden.

Wil je een horoscoopduiding laten doen? Zorg er dan voor dat je een zo nauwkeurig mogelijke geboortetijd aan me doorgeeft!  Uitspraken als: “Ik ben geboren rond koffietijd”, of iets van gelijke strekking zijn voor mij onvoldoende. De geboortetijd is op te vragen bij de gemeente waar je geboren bent; uittreksel geboorteregister. Let wel, dit is iets anders als het zogeheten uittreksel bevolkinsgregister. Wanneer je je juiste geboortegegevens aan me hebt doorgegeven maken we een afspraak. Je krijgt per mail een bevestiging en het verzoek om het bedrag van de duiding aan me over te maken: wanneer het bedrag binnen is begin ik met de voorbereiding van de horoscoopduiding.

Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bericht wordt vertrouwelijk behandeld en is niet zichtbaar voor anderen. Vermeld aub ook even je telefoonnummer!


 

 

 

www.astroloog-info.nl