Visie

Volgens mijn visie heeft ieder mens iets ‘uit te werken’, te ontwikkelen tijdens dit leven. Ik geloof in reincarnatie en daarom ook dat dit leven een vervolg is op de vele levens die je hiervoor hebt geleefd, een schakel is tussen deze vorige levens en de levens die nog gaan komen. Omdat iedere ziel zijn eigen energiepatroon meebrengt, zijn eigen weg te volgen heeft, kan er geen sprake zijn van dat iets ‘goed of slecht” is. Het is niet aan mij hoe iemand ‘zou moeten leven’. Ieder heeft zijn eigen pad te gaan.

Wat bij mij sterk ontwikkeld is, is het aanvoelen van de energie van mijn medemens. Ik neem waar en vanuit mijn waarneming kan ik mijn medemens ondersteunen tijdens zijn levensreis. Mijn werkwijze is er op gericht om mensen in hun kracht te zetten, te laten ervaren waar persoonlijke grenzen liggen in plaats van dat je leeft vanuit grenzen die je zijn aangepraat, en die dus zogenaamd acceptabel zijn. Ieder mens heeft een zuiver centrum maar lang niet iedereen heeft contact met dat zuivere deel.

Tijdens een consult ben ik er op gericht om het vuur waarmee we geboren zijn weer te gaan ontdekken. Het speelse en het blije wat we als kind zo dikwijls zijn verloren opnieuw te be-leven. Alle antwoorden die we als mens zoeken liggen in ons ZELF opgeslagen; we zijn zo vaak het vertrouwen kwijt geraakt. We kunnen echt op ons ZELF vertrouwen wanneer we weer gaan luisteren naar ons hart. 

Ik heb het talent om mensen op zielsniveau waar te nemen. Deepak Chopra zegt: “We zijn op de eerste plaats zielen en pas daarna mensen”. Iedere ziel komt met een ander verlangen naar de aarde. Het gaat er om, om in verbinding met dit zielsverlangen te komen en van daaruit het leven te (be)leven.

Zelf de regie over je leven hebben, zelf leiding geven aan het leven. Het klinkt zo gemakkelijk maar voor velen is dit juist erg moeilijk, met name in ons werkzame leven. Het geeft echter rust en ruimte wanneer er een balans gevonden wordt tussen werk en privé. Het gaat uiteindelijk altijd – wat voor werk je ook doet – om de verbinding met je ZELF. Wanneer je de verbinding met je zelf maakt, vanuit je hart (in plaats van je hoofd) kunt gaan leven zul je gaan ervaren dat je leven lichter wordt, ruimte brengt en je een veel blijer mens wordt! Zo creeër je een verruimd bewustzijn. Je komt in je kracht te staan en dat is toch uiteindelijk wat we allemaal wensen.